Stor søgning til gymnastik i Sparkær

Flere hold er allerede fyldt op inden sæsonstart

24. august 2019, 15:57
Arkivfoto

Sparkær Gymnastikudvalget i Sparkær IF har igen i år haft en forrygende optakt til sæsonen med tre hold, der allerede er fyldt helt op flere uger før start i september. Der er derfor oprettet ventelister til disse hold. Et af disse hold er med Laila Serritslev Jespersen i spidsen, som vil lave styrketræning for motionister.

Klubben tilbyder i det hele taget en bred vifte af motionstilbud med blandt andet hele tre Jumping-hold, Sinna Maa-gaards Go’ Motion og Oliwias Dance and Play.

Man har i år etableret to hold til de mindre børn og derfor indkøbt en airtrack til dem, der igen bliver trænet af Michelle Brøns. Hun har i år fået hjælpetræner på begge hold.

Smæk på intensiteten

Til december starter igen et hold med CrossGym, som er for udøvere, der ønsker at komme i god form på den mest effektive måde. Det er funktionel styrke- og konditionstræning med smæk på og højintens træning for hele kroppen. Der er tale om simple, men udfordrende og varierede øvelser, der presser deltagerne på både udholdenhed og styrke. Instruktør er Aliz Kónya, som kommer fra Ungarn, hvor hun i mange år har roet, hvilket hun stadig gør i Viborg.

En anden nyhed er et forløb med konceptet You Turn kombineret med yoga. Det er et træningstilbud, der sætter fokus på en aktiv og sund livsstil. Formålet er at hjælpe deltagerne i gang med en sundere livsstil samt at skabe en varig livsstilsændring. Holdet vil strække siger over 12 gange og veksle mellem oplæg, samtale og gruppeøvelser samt praktisk træning og afprøvning af forskellige motionsformer.