Krop og Kultur får ny energi

Det har gjort godt, at man siden sidst har fået bevilget midler

25. august 2019, 17:34
1 af 2 Privatfoto
2 af 2 Privatfoto

Krop og Kultur starter en ny sæson i den første uge af september, og med støtte fra DIF og DGI’s foreningspulje har man kunnet sende sine instruktører på kursus.

Foreningen har fået 15.000 kroner fra puljen, og det har givet plads til lidt nye ideer. Et nyt hold »Rigtige Mænd og Seje Kvinder« cykler og dyrker TRX en gang om ugen på Viborg Idrætshøjskole. Et andet hold spiller Ringo og træner også en gang om ugen. I det hele taget har det givet Krop og Kultur ny energi, at de fik bevilget midler.

En flok på 10 medlemmer besluttede sig i øvrigt for selv at bruge penge og energi på en pilgrimsvandring. De gik 125 kilometer på en uge og nåede i fin stil til Santiago de Compostela. Det var en flok kvinder med en gennemsnitsalder på over 70, der gik på Caminoen i maj.

Foredrag og udflugt

Som navnet siger, har Krop og Kultur også andet på programmet end motion. På Viborg Idrætshøjskole holder onsdags-senior-højskolen til. Den holder liv i kulturen, og sidste sæson bød foredragsrækken på mange spændende emner. I den nye sæson er der foreløbig truffet aftale med Viborgs forrige borgmester, Torsten Nielsen.

Der skal også hvert år være plads til en udflugt, og i år går turen til Lille Vildmose for at opleve Elgenes land i Danmark.

I Krop og Kultur glæder instruktører, bestyrelse og alle 225 medlemmer sig til en ny sæson med både kultur og motion og håber også at kunne byde velkommen til en masse nye ansigter.