Friluftslivet fejret ved Jordbro Engsø

Det blev en dejlig søndag i Knudby, da nye faciliteter blev indviet

29. august 2019, 16:43
Direktør for Landbrug og Fødevarer, Anne Lawaetz Arhnung, bor i Knudby og holdt en af talerne ved indvielsen af de nye faciliteter ved Jordbro Engsø. Foto: Britta Kristiansen

KNUDBY Søndag skinnede solen klart ned over Jordbro Engsø ved Knudby. Og det var en smuk og varm ramme om en officiel indvielse af de nye publikums-faciliteter på stedet.

Rigtig mange borgere valgte at støtte op om en dag, hvor der både var indvielse, sø-marked, kajak-sejlads ved Hjarbæk Havkajak Klub, udstilling af figurer ved Beth Larsen og meget andet på programmet.

Direktør for Landbrug og Fødevarer og bosat i Knudby, Anne Lawaetz Arhnung, holdt en af talerne, hvor der især lød masser af ros til den lokale befolkning i Knudby og Ørum. Den har nemlig knoklet for at få bænke, skilte og meget andet sat godt på plads.

Vandretur med vejviser

Nu kan man vandre mellem Sdr. Ørum og Knudby-Borup ved hjælp af nye skilte, der fortæller længde og rute - og undervejs fortæller plancher om stedets udvikling. Man kan også grille og spise under tag eller åben himmel.

Der er handicapvenligt ved de nye publikumsfaciliteter, og der er gode parkeringsmuligheder både på Knudby- og Ørum-siden.

Viborg Kommune, Skive Kommune, Taarup Borgerforening og Ørum Kultur- og Landsbyforening stod bag søndagens fejring, hvorfra du kan se flere billeder her.