Sport på tværs klar til opstart

01. september 2019, 14:05
Arkivfoto

Stoholm Fra torsdag den 5. september vil de mange deltagere i Sport på Tværs igen mødes hver torsdag klokken 9.30 i Stoholm Fritids- og Kulturcenter.

Der er en enkelt nyhed på programmet, men ellers er alt ved det gamle, og det betyder, at der hver gang lægges for med en times gymnastik under ledelse af Sinna Maagaard.

Herefter kan deltagerne vælge nogle af de mange andre aktiviteter, der findes i regi af Sport på Tværs, og som foregår både ude og inde.

Den første gang er gratis

I det fri kan man hygge sig med krolf, kroket, stavgang og power walking, og indenfor kan man gå i motionsrummet eller spille badminton og ringo i hallen. Man kan også spille bob, og på vandrehjemmet råder Sport på Tværs tilmed over fire billard-/poolborde.

Og så er der årets nyhed. Man har anskaffet sig et spil Bowls, som godt kan minde lidt om petanque, men hvor kuglen er tungere i den ene side, så den vil kurve mod sin tunge side. Og hvad skal det så gøre godt for? Jo, målet er at ramme en lille kugle i den anden ende af banen, men undervejs skal man udenom centerblokken, som er en tværstillet forhindring.

Sport på Tværs er for alle, og man slutter altid af med at hygge til en kop kaffe. Har man ikke deltaget før, er den første gang gratis, oplyser formand Mogens Nielsen.