Hæsblæsende remis på Bakkevej

Stoholm og Ravnsbjerg/Løgstrup spillede 4-4 på reservebane

02. september 2019, 13:51
Foto: Alexey Klementiev/kuzmafoto.com

Fodbold, serie 3 herrer

Stoholm IF – Ravnsbjerg/Løgstrup 4-4 (2-1)

Målscorere for SIF: 1-0 og 2-1 v. Per Jensen, 3-3 v. Jesper Lindeberg, 4-3 v. Jonathan Jul

Stoholm IF-Fodbold har været i det venlige hjørne, og byens klart største forening og sportsgren har valgt at acceptere en stadionlukning i forbindelse med renovering af atletikbanen.

Det betyder, at 11-mandskampene i omkring seks uger bliver henvist til allerøverste bane et godt stykke oppe ad Bakkevej, men når det er sagt, så er forholdene fine der, og det gjorde sig også gældende fredag aften, da der sædvanen tro var lagt i kakkelovnen til et intenst møde med Ravnsbjerg/Løgstrup – alt andet ville næsten have været mærkeligt.

Normalt driftssikre og solide Michael Pedersen var sat på til at passe fløjtearbejdet – set over 90 minutter blev sol og vind fordelt lige – men der var slet og ret for mange fejl undervejs fra manden i sort, for der var fart over feltet og action nærmest nonstop.

Det betød ikke, at de to mandskaber ikke også lavede fejl, for det gjorde de bestemt – specielt defensivt – og så kan manden med fløjten passende sige, at niveauet skal passe med hinanden, og det er meget fair.

Hjemmeholdet førte ganske ufortjent ved pausen med 2-1 – Per »Unge« Jensen var i topscorer Nicolaj Christensens fravær rykket helt frem, og det kvitterede han fornemt for ved at sætte begge scoringer ind før pausen. Om hans manglende tilstedeværelse i SIF-defensiven gjorde udslaget skal være usagt, men gennem samtlige 90 minutter var SIF-forsvaret maksimalt udfordret – det samme gjorde sig så i øvrigt gældende for gæsternes defensiv.

Efter pausen kom SIF mere i boldbesiddelse, så derfor var der ikke meget logik i, at RIF/LGIF’erne pludselig vendte dysten på hovedet, så der med et kvarter igen stod 3-2 til udeholdet.

Så tog spillende cheftræner Jesper Lindegaard sagen i egen hånd, og med et kanonskud direkte på frispark sørgede han for 3-3. Da lynhurtige Jonathan Jul slap afsted med godt fem minutter tilbage og gav værterne en 4-3 føring, lignede det en hjemmesejr, men minuttet efter var de to mandskaber igen ajour. I de absolutte slutminutter bølgede det frem og tilbage – SIF var i undertal, men ikke desto mindre virkede gæsterne mest tilfredse med slutfløjtet, og det var måske lidt underligt.

Men der skete ikke mere, og ingen af holdene kunne efterfølgende groft sagt finde en grimasse, der kunne passe – på den ene side lettelse over, at det ikke var blevet til et nederlag – på den anden side kunne begge mandskaber med rette sidde med følelsen af, at det kunne være blevet til en sejr.

På den led kan man så godt forsvare uafgjort i en match, hvor der var to gule kort – SIF’s ramte Jonathan Jul, da han i slutfasen jublede lidt for meget over 4-3 målet og sparkede bolden væk.

Næste fredag den 6. september er der igen hjemmekamp på Bakkevej, når Karup/Kølvrå 07 gæster Stoholm – der fløjtes op klokken 18.00.