Foredrag med strikkerebel

Mette Larsen gæster Stoholm Bibliotek onsdag

08. september 2019, 14:22
Mette Larsen. Pressefoto

Stoholm Har du lyst til at flytte grænserne og prøve noget nyt – give slip på regler og alt, hvad du har lært om, hvad man kan og ikke kan inden for strik?

Så er der mulighed for at høre mere onsdag den 11. september, når Mette Larsen er gæst på Stoholm Bibliotek. Mette Larsen praktiserer det, hun kalder grænseløs strik, og har derfor fået tilnavnet strikkerebel.

Grænseløs strik er en strikkeform uden opskrifter, hvor kreativiteten og fantasien flyder frit.

Strik er en rejse

Under foredraget berøres også, hvordan Mette Larsen fandt frem til strikkeformen. Livet tog nemlig en drejning, der gjorde at hun måtte se det på en ny måde. Men trods stress og pres ville hun strikke, og strikke gør hun stadig. Bare på sin måde.

- Strik er for mig en rejse hver eneste gang, et eventyr hvor alt kan ske, og alt sker – tro mig. Her gælder ingen regler, ingen jantelov, kun en ubændig trang til bare at gøre det, jeg har lyst til, siger Mette Larsen.

Foredraget på Stoholm Bibliotek er arrangeret i et samarbejde mellem Si-Ki Garn & Helse, Stoholm Menighedsråd, Sport på Tværs, Borgerforeningen v/Trivselspiloterne og Viborg Bibliotekerne.

Billetter kan købes på www.viborgbib.dk, og på alle biblioteker i Viborg Kommune.

Man kan læse mere om Mette Larsen på facebooksiden Kreativ strik – No limits.