Stoholm tilbage på vindersporet

Jesper Lindegaards tropper har bidt sig fast i toppen

09. september 2019, 14:50
Arkivfoto

Stoholm Fodbold, serie 3 herrer

Stoholm IF – Karup/Kølvrå 07 4-1 (1-0)

Målscorere for SIF: 1-0 v. Mathias Rørbæk Klausen (15. minut), 2-1 v. Nicolaj Christensen (70. minut), 3-1 v. Nicolaj Christensen (75. minut), 4-1 v. Morten Groth (88. minut)

Efter forrige fredags hæsblæsende uafgjorte dyst mod Ravnsbjerg/Løgstrup kom SIF-Fodbold igen på vinderkurs i fodboldens serie 3, da mandskabet fredag aften havde besøg af Karup/Kølvrå 07.

Det er ikke længe siden, de to hold mødte hinanden på årets »Thriller-Tuesday« til Fjends Cup – den kamp vandt SIF med knebne 1-0. Sejren blev større denne gang, men det var dog helt tæt frem til omkring det 70. minut, hvor fjandboerne så fik sat de afgørende scoringer ind.

Værterne kom i front efter cirka et kvarters spil, da Mathias Rørbæk Klausen sendte et projektil afsted, og her var gæsternes målmand chanceløs – bolden susede flot op i målhjørnet. Så gik det faktisk lidt i stå efterfølgende, og det var begrænset, hvad de to hold kom frem til i den resterende del af 1. halvleg.

Der blev åbnet mere op i de sidste 45 minutter på en aften, hvor efterårsvejret havde nået den allerøverste bane et godt stykke op ad Bakkevej, så det betød solid regn og blæst hen over banen. Om det var det, udeholdet udnyttede midtvejs vides ikke, men i hvert fald fik Karup/Kølvrå 07 udlignet, da et hjørnespark endte direkte i nettet bag målmand Rasmus Højbjerg.

De næste fem minutters spil tippede kampen frem og tilbage, men det var SIF, der fik sat trumf på, da topscorer Nicolaj Christensen igen viste sin målnæse. Det betød nemlig, at han fik bragt værterne i front med 3-1, da han inden for kort tid nettede to gange. I den absolutte slutfase kom hårdtarbejdende Morten Groth også på måltavlen, da han tæt under mål scorede til 4-1 – og så kunne den unge dommer Rasmus Rose Sørensen ellers fløjte de 90 minutter af.

Dermed er Jesper Lindegaard og co. fremdeles godt med i toppen af tabellen – på nuværende tidspunkt er det Sunds, der presser mest på, men der kan hurtigt ske ting og sager, hvilket SIF jo selv måtte sande på hårdeste vis i forårssæsonen. Derfor er der ikke tid til at slappe af – allerede i den kommende weekend venter der på ny SIF en svær kamp. Her gælder det på udebane ved Nordre Skole et møde med Viborg Nørremarken – der fløjtes op klokken 14.00 lørdag d. 14. september.