Mindeord: Henning Haslev

Avisen har fra Rikke Haslev modtaget følgende mindeord over Henning Haslev, som døde efter kort tids sygdom den 27. august i hjemmet i Mønsted

15. september 2019, 06:48
Henning Haslev. Privatfoto

Mønsted Henning blev født i Aarhus i 1949. Han var udlært gulvlægger og har siden 1973 og frem til sin død undervist i faget hos Mercantec Viborg. Et job han i alle 46 år bestred med stor entusiasme, altid med et mål om at skabe de bedste vilkår og rammer for såvel elever som kollegaer.

I 1971 giftede han sig med Henny som ligeledes kommer fra Aarhus, parret flyttede til Mønsted i 1974. Sammen har de fået 4 børn, og siden er der kommet 6 børnebørn til, som han også var tæt knyttet til.

Han var en sød, kærlig og hjælpsom ægtemand, far, svigerfar og morfar. Altid klar med råd og vejledning, med en hjælpende hånd og med knus og kram. Han havde en humoristisk tilgang til livet, havde altid et glimt i øjet og en lille sjov bemærkning klar. Han nød at samle familien til fester og højtider, og elskede at underholde med små anekdoter og vittigheder.

Han havde en dejlig nysgerrig tilgang til livet. Altid interesseret i, hvad der foregik omkring ham, og altid klar til en lille debat.

Vi er som familie dybt taknemmelig, for alt hvad han har givet os, og alt hvad han har lært os. Vi vil viderebringe visdomsord, anekdoter og vittigheder til de kommende generationer og være taknemmelige og stolte over de store aftryk, han har sat hos os og hos så mange andre.

»Som et strejf af en dråbe, fik vi lov til at håbe, på de ting der skal komme, før end livet er omme«.