Fællessang med særlig sangvært

Syng med musikfagskoleleder Palle Kjeldgaard i Stoholm Kirkecenter

21. september 2019, 11:57
Musikfagskoleleder Palle Kjeldgaard er aftenens sangvært. Privatfoto

Stoholm »Syng med mig« er en aften med fællessang i Stoholm Kirkecenter, hvor man bliver klogere på de skønne sange, som er særligt udvalgt af aftenens sangvært.

Det er musikfagskoleleder Palle Kjeldgaard, og med som pianist har han Lone Brix Hessellund, som til daglig er musiklærer på Kulturskolen i Viborg.

Denne aften i Stoholm danner Højskolesangbogen rammen om fællessangen, og Palle Kjeldgaard vil fortælle om Højskolesangbogens historie og betydning og om udarbejdelsen af 19. udgave, som udkommer næste år i 2020.

- Og når vi nu er i Stoholm, vil Jeppe Aakjær få et par ord med på vejen, siger Palle Kjeldgaard med henvisning til blandt andet Aakjær og hans forhold til religionen og hans oplevelser i Viborg Fængsel.

»Syng med mig« finder sted tirsdag den 24. september klokken 19 i Stoholm Kirkecenter. Fællessangen varer cirka en time, og bagefter er der hygge og snak over kaffe og kage.

En billet til aftenens arrangement kan købes på viborgbib.dk og på alle biblioteker i Viborg Kommune. Overskydende billetter sælges i døren.

Aftenen er arrangereret af Stoholm Menighedsråd, Borgerforeningen (Trivselspiloterne), Sport på Tværs, Stoholm Bibliotek og Kulturskolen Viborg.