Hvalborg strander i Søby-Højslev Arena

Hardinger Band spiller op til nostalgisk festfyrværkeri med gamle Shu-bi-hits

20. september 2019, 14:31
Pressefoto

Højslev - Syng med! Se om I kan overdøve os!

Sådan lyder opfordringen på facebook-siden for Hardinger Band, der lørdag den 5. oktober gæster Søby-Højslev Arena til en aften med dejlig mad og festlig nostalgi.

Det burde ikke være nødvendigt, men hvis nu der skulle være kommet nogle til siden 70´erne og 80´erne præciserer vi lige, hvem Hardinger er.

Kendt fra Shu-bi-dua

Med fornavnet Michael er manden, som også kommer, hvis du kalder Dinger, kendt som guitarist, medstifter og sangskriver i det hedengangne Shu-bi-dua, som særligt gennem 70´erne leverede den ene klassiker til den danske sangskat efter den anden.

Det var Michael Hardingers jobbeskrivelse i perioden 1973-97, hvorefter han sammen med en anden Shu-bi-mand, Jørgen Thorup på tangenter, dannede det, der i dag er kendt som Hardinger Band.

Thorup er stadig med, og det er også en anden gammel shubber, nemlig bassist Kim Daugaard.

Til at fuldende femmands besætningen finder man B-Joe Johansen på guitar og Flemming Olsen på trommer.

Slider på landevejen

Efter et forrygende 2018 med over 50 koncerter landet over, har Hardinger Band gennem 2019 fortsat livet på landevejen, der nu fører bandet til Søby-Højslev Arena.

Der vil som altid blive spillet op til fest og fællessang, og det stærke og folkekære bagkatalog er en direkte invitation til en tur ned ad memory-lane: »Hvalborg«, »Står På En Alpetop« og »Sexchikane« er blot nogle af de mange, gamle Shu-bi-dua sange, som stadig holdes friske af Dinger & Co.

I Søby-Højslev Arena er der spisning fra klokken 18 med forret serveret på tallerken og hovedret fra buffet, og fra klokken 21 overlades scenen så til Hardinger Band, der bringer publikum tilbage til 70´erne gennem 2x50 minutters forrygende festfyrværkeri af primært gamle Shu-bi-dua hits.

Det er også muligt at købe billet udelukkende til musikken, hvortil der er adgang fra klokken 20.30.