Stoholm sejrede stort

Efter en lige 1. halvleg havde fjandboerne et gear mere i 2. halvleg

17. september 2019, 11:32
Arkivfoto

Fodbold, serie 3 herrer

Viborg Nørremarken – Stoholm IF 1-5 (1-1)

Mål: 0-1 v. Mark Dalgaard Svendsen, 1-2 v. Jesper Lindegaard, 1-3 v. Nicolaj Christensen, 1-4 v. Casper Drensborg, 1-5 v. Nicolaj Christensen

Stoholm IF-Fodbold holder fast i den absolut sjove ende i fodboldens serie 3.

Det blev igen understreget lørdag eftermiddag, hvor Jesper Lindegaard og co. gæstede Nordre Skole i Viborg – her tog Viborg Nørremarken imod.

Det var lige ved pausen, men da dommer Ole Clemmensen fløjtede de 90 minutter af, var det med en indiskutabel sejr til fjandboerne på hele 5-1.

Assistenttræner Kim Kirkeby kunne efterfølgende berette.

- Vi spillede på deres kunstgræsbane, og i starten formåede vi at presse Nørremarken. Desværre faldt kampen i tempo - den blev mere åben – og der kom en længere periode med en del fejl og uden de store chancer. Vi lykkedes dog med at komme i front ved Mark Dalgaard Svendsen kort før pausen, men ikke desto mindre lykkedes det for dem at udligne før pausefløjtet, da vi missede et hjørnespark, hvilket gav dem en hurtig kontra, kom det fra Kim Kirkeby.

Efter pausen var det fortsat lige, men en advarsel til værterne gjorde, at gæsterne igen kom i teten. Det udnyttede spillende cheftræner Jesper Lindegaard til at bringe SIF i front med 2-1, da han sparkede bolden i nettet med et fladt skud fra kanten af feltet.

Herefter tog topscorer Nicolaj Christensen over. Han øgede til 3-1, hvorefter han uselvisk serverede bolden tæt under mål, så Casper Drensborg kunne øge til 4-1. I slutfasen var Christensen så selv på pletten igen – 5-1 til Stoholm, og dermed tre gode og rare point at varme sig på i stillingen.

I den kommende weekend skal SIF ud i et vaskeægte lokalbrag, når holdet kører ganske få kilometer for at besøge Sparkær. Det første møde vandt Stoholm i efterårssæsonens første dyst med 2-0, så det bliver spændende at se, hvorledes de 90 minutter arter sig, når der bliver fløjtet op på Sparkær Stadion på lørdag d. 21. september klokken 13.30.