Nu hedder butikken Agroland

Energi & Hobby i Grønhøj har skiftet navn efter opkøb

26. september 2019, 08:50
I butikken hos Vestjyllands Andel i Grønhøj fortsætter Jakob og Marie, som om intet var hændt, selv om butikken fra 1. oktober officielt ændrer navn fra Energi & Hobby til AgroLand. Foto: Jesper Sørensen

Grønhøj Vestjyllands Andel køber én af landets største specialforretninger.

Med virkning fra den 1. oktober 2019 overtager Vestjyllands Andel aktiviteterne i AgroLand i Vamdrup. I samme forbindelse ændrer grovvareselskabets fysiske butikker navn fra Energi & Hobby til netop AgroLand. Her i lokalområdet er det således butikken i Grønhøj, der skifter navn.

Med sit 1800 kvadratmeter store butiksareal er AgroLand i Vamdrup én af landets største specialforretninger inden for salg af foder og artikler til hobby- og kæledyr.

Tro på konceptet

Siden åbningen i 2002 har AgroLand været ejet af Søren Hviid, som dog snart har sidste arbejdsdag i den flotte butik. Per 1. oktober overtages alle aktiviteterne af Vestjyllands Andel.

- Vi har nu drevet denne virksomhed siden 2002, og jeg fylder snart 57 år. Så hvis jeg vil prøve noget andet i min karriere, skal det være nu. Derfor er jeg rigtig glad for at kunne afhænde AgroLand til en virksomhed, som tror på konceptet og endda vil udbygge det yderligere – og nu med endnu flere butikker rundt om i landet, hvor der kommer til at stå AgroLand på facaden, siger Søren Hviid.

I Vestjyllands Andel er der også stor tilfredshed med aftalen. Grovvareselskabets nuværende fysiske butikker er placeret i Snejbjerg, Tvis, Grønhøj og Næsbjerg, og med overtagelsen af AgroLand får man dermed mulighed for også at skabe synlighed i det sønderjyske område.

En flot butik

- I AgroLand får vi en fantastisk flot butik, som kompletterer vores fire Energi & Hobby-butikker rigtig godt. Både på grund af placeringen, men også fordi den har et lidt andet sortiment. Samtidig er det en stor fordel, at vi overtager en moderne webshop, som giver os mulighed for at servicere vores kunder endnu bedre end førhen, siger Kristian Würtz, butikschef i Energi & Hobby.

Han fortæller i samme forbindelse, at AgroLand som udgangspunkt vil fortsætte som hidtil. Derfor har Vestjyllands Andel også valgt at fastholde butikkens tre medarbejdere.

- Planen er, at vi vil bygge ovenpå det solide fundament, som AgroLand allerede har skabt. I samspil med vores nuværende butikker vil vi således kunne tilbyde et endnu større sortiment, som taler til kæledyrsejerne, hus- og haveejerne, hobbylandmændene og så videre under ét samlet brand, påpeger Kristian Würtz.

Et mere mundret navn

Han bakkes op af Steen Bitsch, direktør i Vestjyllands Andel.

- Vi ser købet af AgroLand som en naturlig styrkelse af vores landhandel. Ved samme lejlighed får vi et mere mundret navn på vores detailvirksomhed og en større kritisk masse i forbindelse med indkøb. Vi ser frem til at udvikle AgroLand-brandet yderligere i de næste år, lyder det fra Steen Bitsch.