Messe i Mønsted Det går som smurt hos Viborg Havemaskiner

Indehaveren kommer på messe med nyt, men slår også et slag for vedligehold

26. september 2019, 11:43
Henrik Bøgebjerg kører på messen tilbud på et par traktorer, som falder 1000 kroner i timen, og så må interesserede selv se, hvor længe de tør vente med at købe. Foto: Jesper Sørensen

VIBORG Viborg Havemaskiner, der holder til på Absalonsvej i Viborg, er blandt de mange deltagere på forbrugermessen i Mønsted, og ved den lejlighed har indehaver Henrik Bøgebjerg tænkt sig at forkæle gæsterne med en række high end produkter fra det kendte mærke Solo by AL-KO.

Der bliver tale om både traktorer, almindelige plæneklippere og robotter for feinschmeckere, men det er nu slet ikke, fordi Viborg Havemaskiner i særlig grad tænker i det segment.

Tværtimod slår Henrik Bøgebjerg gerne et slag for, at man skal gemme og vedligeholde sine gamle maskiner, og fra adressen drives således også værksted bemandet med tre meget dygtige og erfarne serviceteknikere, og den del af forretningen går bogstaveligt talt som smurt.

Plæneklipper på 25 år

»Vedligehold« var nemlig stadig med i den danske ordbog, sidst Henrik kiggede efter, og derfor går firmaet også meget op i stadig at tilbyde service på forbrugerens yndlingsmaskine, som her bliver smurt alle de steder, den ikke er blevet det ved fødslen.

Ifølge Henrik Bøgebjerg bruges der nemlig ingen form for smøremidler, når en ny maskine samles, og som han siger: Hvorfor smide din gamle maskine væk for at købe en ny, der heller ikke er smurt?

- Alle ting går i stykker, fordi vi er blevet nogle dumme forbrugere, der ikke længere går op i at passe på sagerne. Vi er blevet mere ligeglade med vores ting, og det er superærgerligt, siger Henrik, der selv i år kan fejre sølvbryllup med sin egen plæneklipper.

Et specielt tilbud

Han vil på messen også medbringe et par traktorer, som han kører et noget specielt tilbud på. De får nemlig lov at falde 1000 kroner i timen ude på messen, og så må interesserede selv se, hvor længe de tør vente med at købe.

Viborg Havemaskiner er i øvrigt også sponsor for nogle gutter, der tager rundt og dyrker havetraktortræk. Den maskine vil Henrik Bøgebjerg også tage med på messe, og håbet er, at han kan få lov at starte svinet op, så man sikrer, at messegæsterne ikke falder i søvn.