3 MENINGER: Millionær

Hvad ville du gøre, hvis du vandt en million?

28. september 2019, 15:17
1 af 3 NIELS JØRGEN LYNGSØ, KJELDBJERG Jeg ville højst sandsynligt komme til skade, når jeg landede igen efter mit glædeshop. Men ellers ville jeg som noget af det første spendere en bedre middag på den nærmeste familie og ved samme lejlighed meddele dem, at julegave-budgettet er forhøjet i år. Kjeldbjerg UIF ville også få en ny hovedsponsor, og der ville sikkert falde lidt af til Kjeldbjerg Bypark. Slutteligt vil de lokale håndværkere kunne mærke det på omsætningen, når mit kære hus skulle have lidt tiltrængt vedligeholdelse.
2 af 3 BIRTE PHILIPS, KNUDBY Hvis jeg vandt er million... En million er egenlig ikke mange penge, men mon ikke det ville være nok til at købe en feriebolig i Pyrenæerne i Frankrig.
3 af 3 CARSTEN CHRISTENSEN, DAUGBJERG I vore dage er en million ikke meget alligevel. Jeg ville tage familien med på ferie og ellers bruge pengene til at forsøde hverdagen, måske endda afdrage lidt på lån med mere og forsøde egne forældre og svigerforældres hverdag.

I den forgangne weekend betød en andenpræmie i Eurojackpot og fire vindere i Lotto, at Danmark fik fem nye millionærer, hvoraf de tre var her fra regionen.