Stoholm vandt topopgøret

Målscorerne kom ind fra bænken, da Stoholm cementerede førstepladsen

01. oktober 2019, 08:12
Arkivfoto: Alexey Klementiev/kuzmafoto.com

Fodbold, serie 3 herrer

Stoholm IF–Sunds IF 2-0 (0-0)

Målscorere for SIF: 1-0 v. Nicolaj Christensen (60. minut), 2-0 v. Nikolaj Fogh (75. minut)

Der var dømt topkamp på Bakkevej, da Stoholm IF-Fodbold i lørdags skulle møde Sunds.

Før dysten indtog SIF’erne 1. pladsen, men det var kun i kraft af en spillet kamp mere end netop weekendens modstander. For Stoholm havde inden matchen sat 4 point til, mens Sunds kun havde mistet de tre, der var tilfældet, da SIF vandt udekampen med 2-1.

Det blev en tæt affære, hvor begge mandskaber styrede en halvleg hver, og hjemmeholdet var meget heldige med ikke at være bagud, da dommer Mads Kafaei fløjtede de første 45 minutter af.

For gæsterne havde et par helt store og åbne chancer, hvor det nærmest var mirakuløst, at bolden ikke gik ind – specielt en mulighed efter omkring 10 minutter spil, og den var af sådan en karakter, at det var noget sværere at brænde den end at score.

Efterhånden fik Jesper Lindegaard og co. spillet sig mere ind i opgøret, men som nævnt skulle værterne være meget tilfredse med en nulløsning efter de første 45 minutter.

Bedre udtryk i 2. halvleg

Om der var energidrik i drikkedunkene i pausen skal være usagt, men i hvert fald kom SIF’erne langt bedre ud til 2. halvleg, og her leverede stoholmerne en gennemført god præstation mod et bestemt ikke ueffent Sunds-mandskab.

Afleveringerne begyndte at sidde der, og opspillet var fint og præcist i lange sekvenser.

I pausen blev topscorer Nicolaj Christensen sendt på banen sammen med unge Lasse Svendsen samt den nye spiller Nikolaj Fogh, og de gjorde alle en god figur.

Efter cirka en times spil var der så gevinst, da spillende cheftræner Jesper Lindegaard serverede bolden i feltet til Nicolaj Christensen, og han var kølig som altid og scorede til 1-0.

Det var meget begrænset, hvad Sunds spillede sig frem til i 2. halvleg, og hjemmeholdet virkede til at være i kontrol. Afgørelsen faldt da også med cirka et kvarter igen, da Nikolaj Fogh resolut huggede bolden i nettet fra kanten af straffesparksfeltet.

Udeholdet forsøgte at mase på, men der blev ikke scoret yderligere i en dyst, hvor der blev givet tre gule kort – heraf et enkelt til SIF, og modtageren var Per »Unge« Jensen.

Dermed er SIF nu gået på 20 point for 8 kampe, mens Sunds har 15 point for 7 dyster. Det betyder altså, at SIF har 1. pladsen for sig selv igen, men der er ikke plads til fejltrin undervejs, hvis den placering skal bibeholdes.

Allerede nu på torsdag den 3. oktober skal Stoholm IF-Fodbold i aktion igen, når holdet på udebane skal møde Eastside Viborg, der er en sammenslutning mellem Overlund og Houlkær - der fløjtes op klokken 19.30 på Overlund Kunstgræsbane.