Lær at søge midler til din forening

Viborg Kommune afholder kursus i fundraising, men det haster med at få meldt sig til

02. oktober 2019, 11:09
Arkivfoto: Rene Deleuran Molgaard Andersen

Fjends I er der i både Stoholm og Løgstrup, i Østfjends og Vestfjends, i Sydfjends og Nordfjends, og I ved godt selv, hvem I er.

De mange ildsjæle i et utal af foreninger, der hele tiden barsler med nye planer for, hvordan deres lokalområde kunne blive så meget bedre, hvis bare de dog havde midlerne til det!

Men fortvivl ikke. Der er nu hjælp at hente.

Sådan kommer du med

Viborg Kommune inviterer i samarbejde med Fonde.dk og Fundraiseren til kursus med fokus på, hvordan du skaffer penge til et projekt i dit lokalområde.

Det foregår i Multisalen på Viborg Rådhus tirsdag den 22. oktober klokken 17-20, men der er sidste tilmelding til arrangementet allerede den 7. oktober. Du kan tilmelde dig i bunden af dette link.

Inden kurset kan du oprette en gratis profil på Fonde.dk via dette link.

Man behøver ikke deltage i kurset for at oprette en gratis profil. Dog kan der maksimalt tildeles et login per forening.

Find vej i fondsjunglen

Det er Rasmus Munch fra konsulentfirmaet Fundraiseren, som vil være guide på arrangementet, hvor det grundlæggende handler om, hvad der er en god ansøgning, og hvad der definerer et godt og støtteværdigt projekt.

Der er fokus på relevante cases, og de mest oplagte støttemuligheder vil blive gennemgået.

Det vil også være muligt at få konkret sparring på dit projekt, og desuden får du lært at bruge online-værktøjet Fonde.dk.