Første spadestik til friplejehjem

Byggeriet forventes at tage et års tid

09. oktober 2019, 06:14
Illustration: Løgstrup Friplejehjem

Løgstrup Fredag den 11. oktober tages det længe ventede første spadestik til det nye plejehjem i Løgstrup.

Bestyrelsen har sammen med arkitektfirmaet Atra fået de sidste detaljer ved byggeriet på plads, og dermed kan byggeriet gå i gang. Løgstrup Friplejehjem forventes færdigt til brug i oktober 2020.

Efter en lang proces er alle tilladelser og tilsagn stort set på plads.

Boligstyrelsen har givet tilsagn om andel i støtteramme til etablering af 24 fripleje-boliger, og fra Sundhedsstyrelsen fik Løgstrup Friplejehjem certification som friplejebolig-leverandør.

Aftale med Danske Diakonhjem

Der er truffet aftale med Nykredit om realkreditlån og Sparekassen Kronjylland om finansiering af Løgstrup Friplejehjem. Bestyrelsen har også indgået en administrationsaftale med Danske Diakonhjem.

Puljer og fonde er ansøgt, og følgende har støttet projektet: LAG Skive-Viborg, Lars Seier Christensen, Anders Brøndum Fonden og Den Jyske Sparekasse.

Støtteforeningen for Løgstrup Friplejehjem har foretaget en lokal indsamling til friplejehjemmet, og det endelige mål på 600.000 kroner er næsten nået.

Alle er velkomne til at overvære første spadestik til Løgstrup Friplejehjem fra klokken 14 fredag på adressen Hjarbækvej 59, hvor formand Anders Jensen vil holde tale.