Rosa uden filter

Rosa fra Den store Bagedyst holder foredrag i Stoholm mandag

17. oktober 2019, 15:32
Rosa Kildahl. Pressefoto

Stoholm Hun er kendt fra både Den store Bagedyst og Vild med Dans, og nu gæster hun Stoholm.

Rosa Kildahl disker op med et underholdende foredrag med humor, nærvær og tyngde, når hun mandag den 21. oktober gæster Stoholm Fritids- og Kulturcenter.

»Få det bedste ud af livet« er hendes motto, og hun fortæller uden filter om pludselig at miste sin mand, at finde sine rødder på Grønland, bage sig ind i danskernes hjerter og blive hele Danmarks Rosa.

- Det handler om at bevare sindet åbent og holde fast i evnen til at glædes over både de store og små ting i hverdagen, siger Rosa Kildahl.

Der må godt ske noget

Rosas udfordringer i livet har ført hende på nye veje og lukket op for nye muligheder.

- Jeg kan godt lide, at der sker noget i mit liv. Jeg er ikke bange for at springe ud i noget nyt, siger Rosa, der bor i Glyngøre og her driver firmaet H2O Branding.

Billet til foredraget kan købes via viborgbib.dk eller på bibliotekerne i Viborg Kommune og koster 100 kroner. I pausen er der mulighed for at købe kaffe og kage.

Foredraget er lavet i et samarbejde mellem Fjends Egnshistoriske Forening, Stoholms Menighedsråd, Sport på tværs, Borgerforeningen v/Trivsels-piloterne, Stoholm Fritids- og Kulturcenter samt Stoholm Bibliotek.