Vejarbejde i Løgstrup Det koster kunder hos bageren

Conni Ladefoged har haft det svært under vejarbejdet i Løgstrup

23. oktober 2019, 16:05
Conni Ladefoged, Løgstrup Bageri. Foto: Britta Kristiansen

BAGER Et par uger var Løgstrup Bageri pakket helt ind i vejarbejde - med både Hovedvejen og Borgergade gravet op. Og det blev en svær tid.

- Siden vejarbejdet begyndte, har vi oplevet cirka 30 procent nedgang. Vi mangler især de kunder, der kommer forbi om morgenen for at købe smurte rundstykker. Og også de kunder, der kommer forbi sidst på eftermiddagen, siger Conni Ladefoged fra Løgstrup Bageri.

Hun har taget konsekvensen af det lavere eftermiddagssalg og lukker nu butikken klokken 16. Dermed sparer hun nogle løn-kroner.

Fredagsguf trækker stadig

Ellers har hun gjort lidt ekstra ud af sit i forvejen gode påfund, fredagsguf. Det forcerer kunderne gerne vejarbejdet for at få fat i.

- Folk skal bare gerne kunne parkere lige udenfor - enten på Borgergade eller Hovedgaden. Kan de ikke det, så er der mange, der vælger det fra, siger Conni Ladefoged, der glæder sig over, at det igen i denne uge har været muligt at parkere lige foran butikken.

- De lokale kunder kommer stadig. De kommer ind og siger »du er godt nok spærret inde«. Men vi mangler altså kunderne udefra, siger Conni Ladefoged, der nu glæder sig over, at der efter planen ikke skulle være så mange uger tilbage af arbejdet med kloakeringen i midtbyen.