Personalet var i pyjamas og sutsko

Bøgely i Hald holdt sjov efterårsfest for beboere og byens borgere

29. oktober 2019, 12:06
1 af 2 Det skabte en herlig stemning, at personalet i aftenens anledning var trukket i nattøj. Foto: Britta Kristiansen
2 af 2 Aftenen startede med fællessang. I loftet sås paraplyer med stjerner på. Foto: Britta Kristiansen

HALD Der var nathuer på sned, fine natkjoler, lyserøde sutsko og en stribet pyjamas forleden aften på Plejecenter Bøgely i Hald. Og det selv om klokken kun var 17.30. Personalet havde stablet en efterårsfest på benene og havde således inviteret til pyjamas-fest.

Personalet på Bøgely hygger rigtig meget om beboerne. og hvert år laver de således en temafest. Det har de gjort siden 2012, hvor temaet var grisefest.

Siden har der været høstfest, oktoberfest, Halloweenfest, cowboyfest, æble-hatte-fest og eventyr-fest. I år var teamet så pyjamas.

Den lille Ole

Men ikke nok med, at personalet havde nattøj på. De havde også pyntet op med fine paraplyer a la Den Lille Ole.

Selv kagerne til desserten gik under temaet pyjamas. Det var således lykkedes at lave en natkjole-lagkage og en pyjamasjakke-lagkage. Og så var der måne-kager og måne- og stjerne-småkager.

Festen var både for beboere, pårørende og byens borgere. Der var 90 deltagere - hvoraf yngste deltager var et oldebarn og ældste deltager en beboer på 101 år.

Der var fællessang, god mad, lækre kager og masser af godt socialt samvær. Og det er netop det, som personalet ønsker med disse fester. At skabe sammenhold, livsglæde og lave gode minder.