Gensynsglæde i børnehuset

Knuden i Knudby inviterede til at genbesøge børnehuset

31. oktober 2019, 09:07
1 af 2 Der blev lavet pandekager over bål - og det var populært. Foto: Britta Kristiansen
2 af 2 Der var masser af snak mellem forældre, mens børnene var mere interesserede i pandekager og leg - ligesom det skal være. Foto: Britta Kristiansen

KNUDBY Heeeeeej, Inge!

Gensynsglæden var stor, da nogle af de børn, der tidligere har gået i Knuden i Knudby i fredags besøgte det lille børnehus på Trenmosevej. Leder Inge Henneberg fik mange varme knus fra både børn og voksne.

Børnehuset i Knudby har været en privat institution i knap fem år. Før var det en kommunal daginstitution med navnet Mathilde’s Børnehus.

Et af de »gamle« børn, der kom på besøg, var Magnus på fem år, der nu bor i Ebeltoft.

Han havde taget sine forældre med - tidligere sognepræst i Taarup og Kvols, Maria Sønderby Andersen og Michael Jensen.

Er knyttet til Knudby

Maria er nu præst i Ebeltoft, og familien trives rigtig godt længere mod øst. Men de kørte gerne en tur til Knudby, hvor de altid vil have en tilknytning.

Og Magnus så ud til, at han synes, at det var godt at være tilbage i det børnehus, der var hans første institution. I hvert fald forsvandt han hurtigt ind i den gamle rytme med at lege - og forældrene så ikke meget til ham de næste par timer.

Der blev serveret boller, pandekager over bål, kaffe, the og saftevand.

Og så blev der ellers snakket en masse mellem »nye« og »gamle« forældre, mens børnene legede både ude og inde. Så det blev en god dag med hyggelige gensyn og varme knus.