Lokalhistorisk kalender præsenteres

På mandag præsenteres den nye kalender i Sognegården i Løgstrup

09. november 2019, 13:30
1 af 3
2 af 3 Anders Sinding. Privatfoto
3 af 3 Kalenderen 2020 fra Lokalhistorisk Forening for Løgstrup og Omegn

Løgstrup Lokalhistorisk Forening for Løgstrup og Omegn præsenterer mandag den 11. november den nye lokalhistoriske kalender for 2020 ved et arrangement i Sognegården i Løgstrup.

Kalenderen indeholder hver måned to billeder fra en lokalitet i foreningens dækningsområde, oftest et gammelt og et nyt fra det samme sted med en forklarende tekst.

Bestyrelsen har udvalgt de enkelte billeder og vil fortælle lidt nærmere om nogle af dem på aftenen, hvor der også er mulighed for at købe kalenderen 2020.

Herremanden og kirken

Efter præsentationen er der foredrag ved cand.theol. og museumsformidler ved Gammel Estrup Anders Sinding med titlen »Herremand og kirke«.

Han tager deltagerne med på en tour de force udi det historiske forhold mellem herremand og kirke med udgangspunkt i lokale forhold, herunder Taarupgaard.

- Bestyrelsen glæder sig til at præsentere årets flotte kalender og håber på, at mange som de tidligere år vil komme til arrangementet, siger formand for foreningen, Flemming Dollerup.

Til arrangementet er der adgang for både medlemmer og ikke-medlemmer af Lokalhistorisk Forening for Løgstrup og Omegn. Med i indgangsbilletten er foredrag, kaffe og kage. Et medlemskab af foreningen kan eventuelt tegnes ved indgangen til 100 kroner for et år. Kalenderen koster 50 kroner.