Fortællelysten duo åbner Luftrummet

19. november 2019, 11:01
Pressefoto: Mathias Ambus

Fly Fredag den 22. november bliver Luftrummet, det nye, intime spillested i Fly, indviet med et nærværende, minimalistisk setup af konstellationen M.C. Hansen og Jacob Chano.

M.C. Hansen med det borgerlige navn Mads Christen Hansen er en prisvindende dansk singer-songwriter, der færdes lige hjemmevant på sin hjemegn Jungshoved ved Præstø Fjord og som turnerende musiker på landevejene i USA, Canada og Europa.

Han har spillet og skrevet musik, siden han var 18 år. Ud over at indgå i talrige musikalske samarbejder har M.C. Hansen udgivet seks album i eget navn, hvoraf det seneste er det første på dansk.

Når han går på scenen med sin guitar og sin faste makker Jacob Chano på harmonium og klaver, er nøgleordet nærvær, og det er de gode historier med finurlige detaljer og storhed i det små, der er i fokus.

M.C. Hansen blev i 2017 udnævnt til Årets Sangskriver ved Danish Music Awards Folk. Han blev årets musikalske iværksætter i 2018, og komponistforeningen Danske Populærautorer tildelte ham deres 2018 Påskønnelseslegat.

Koncerten starter klokken 18.30, men dørene til Luftrummet åbner allerede klokken 16, og fra klokken 17 serveres der chili med eller uden carne. Den er inkluderet i billetten, som du kan købe her.