Ny spiller til Stoholm/Viborg Håndbold

Med bosnisk tilgang er problemet på højre fløj løst

26. november 2019, 11:44
Nikola Tesic fra sin tid i Tynset IF i Norge. Privatfoto

Stoholm Stoholm/Viborg Håndbold oplyser, at man endelig har modtaget spilletilladelsen, så man nu officielt kan byde velkommen til højrefløjen Nikola Tesic på 2. divisionsholdet.

Nikola Tesic er 29 år og fra Bosnien og fik faktisk allerede debut i weekendens nederlag i Nøvling. Han har de sidste år været at finde i norsk håndbold i blandt andet Tynset, HK Haugala og i HK Herulf, hvor han spillede sammen med Johnny Landberg.

Træner Allan Kjær er glad for den tiltrængte tilgang til holdet.

- Nikola er en spændende spiller med en fantastisk personlighed, og jeg er utroligt glad for, at han nu er tilgængelig for os. Han var med i vores sidste kamp i Nøvling, hvor han gjorde en rigtig god figur med fire mål og en god fight. Nikola er en spiller med masser af fart og en rigtig god springkraft, så det er uden tvivl en spiller, som jeg glæder mig rigtig meget til at følge i resten af sæsonen, siger Allan Kjær.

Om sin første tid i Stoholm og fremtiden på holdet, siger Nikola Tesic selv:

- I am very happy, because I come to Stoholm, where I have opportunity to play again with my friend Johnny (Landberg, red), who I played with in Norway. The guys in the team are very nice people and good players. Of course like everyone in the club, because they all help me a lot with everything so I feel at home. I am so grateful to them for everything, and I hope we have a lot of good success together! Ciao Regazzi!

Der er mulighed for at se Nikola Tesic i aktion på hjemmebane tirsdag den 3. december, når Stoholm/Viborg møder Tvis 2, men inden da skal holdet også i aktion søndag, når turen går til Aars.