Same procedure...

I morgen lørdag kommer julemanden til Stoholm, når han står af toget klokken 13.07

29. november 2019, 08:30
1 af 2 Julemanden ankommer efter planen klokken 13.07 lørdag. Arkivfoto
2 af 2 Så godt vejr kan Skive Garden nok ikke regne med, når de spiller til jul i Stoholm lørdag den 30. november. Privatfoto

Stoholm Det plejer at køre på skinner, når julemanden triller ind på stationen til den årlige juleparade i Stoholm, og det kommer det garntrisse også til i år.

Efter planen arriverer han med Arriva og en sæk på ryggen lørdag den 30 november klokken 13.07, hvor han kan modtage folkets hyldest til liflige toner for messing og tromme fra Skive Garden, som vil bibringe den helt rigtige julestemning.

Bager med boller og kakao

Med pomp og pragt vil den sædvanligvis store skare af børn med forældre og bedsteforældre defilere via Nørregade til Bager Nørgaard i Østergade, der står klar med boller og kakao. De mest magelige kan til den tur løse gratis billet til det lille Stoholm-tog.

Fra bageren går turen hen på torvet, hvor Skive Garden vil spille flere julesange, mens træet bliver tændt og julemanden deler godteposer ud til børnene.

Sådan forløber lørdag efter planen, men allerede dagen før bliver der gang i gaden, når klokken også har slået Black Friday for Stoholm Handelsstandsforening.