Mathilde blev gæst nr. 5555

Børnediskotek i Stoholm Kirkecenter er blevet stadig mere populært

29. november 2019, 16:05
1 af 2 Mathilde fra 5A blev gæst nummer 5555 til børnediskotek i Stoholm og fik en fin præmie. Foto: Britta Kristiansen
2 af 2 Der lød høje råb, da pigerne fandt ud af, at de havde vundet dysten »drengene mod pigerne«. Foto: Britta Kristiansen

Stoholm Mathilde fra 5A fik en helt speciel aften, da hun i fredags var til børnediskotek i Stoholm. Hun fik nemlig en fin gevinst på indgangs-billetten, da hun var gæst nummer 5555, der var til børnediskotek.

Hver gang er der et antal gevinster på billetten. Men denne gang ville man fejre lidt ekstra. Derfor var der både et gavekort til børnediskotekets kiosk og gavekort til Bowl & Fun’s Escape Rooms til Mathilde, der blev glædelig overrasket over præmien.

Det er KFUM og KFUK, der arrangerer børnediskotek i Stoholm Kirkecenter. Det sker i vinterhalvåret - to gange før jul og to gange efter jul.

12-15 voksne frivillige sørger for, at alt bliver parat, hyggeligt - og ryddet op igen efter de tre timers diskotek.

Der er høj musik, lysshow, spil, konkurrencer, bordtennis, airhockey, fodboldbord, Nintendo - samt masser af hygge og en velassorteret kiosk, når der holdes børnediskotek.

Pigerne vandt

Denne gang var der konkurrencer med temaet »drengene mod pigerne«. Der blev dystet i forskellige discipliner, og der lød høje hurra-råb fra pigerne, da de fik at vide, at de havde vundet. Og så fik de alle en slikkepind.

Børnediskotek er for alle i 3. til 5. klasse - denne aften var der ikke færre end 170 børn. Dette antal er bare steget og steget, siden børnediskotek startede for snart 20 år siden.

Lydniveauet taget i betragtning, må det siges, at de frivillige voksne gør en flot indsats for at lave en skøn aften for børnene i Stoholm.

Der er børnediskotek i Stoholm Kirkecenter igen den 24. januar og den 21. februar.