Lindy kommer til Stoholm

En rigtig mand vil sprede godt humør i det nye år

30. november 2019, 10:51
Lindy Aldahl, der er kendt fra »Rigtige mænd«, har ry for at levere nogle meget underholdende foredrag om sundhed. Arkivfoto

Stoholm Han er nok den, der er blevet mest kendt på sin deltagelse i DR-serien »Rigtige mænd«, hvor Lindy Aldahl tog danskerne med storm med sit gode humør og sin menneskelige historie.

Siden har han turneret flittigt med sit foredrag om sundhed, og straks i det nye år kommer han til Stoholm, når man den 9. januar kan opleve ham på slap line i Stoholm Fritids- og Kulturcenter.

Den nu 43-årige murer er kendt for at fortælle om sundhed på en humoristisk, forståelig og jordnær måde uden fanatisme. Han fortæller også om, hvordan det var at være med i »Rigtige mænd« på DR1 og hvad, han ellers går og laver nu af sjove ting.

Arrangør er Rikke Østergaard fra RikkeØ i samarbejde med Stoholm Fritids- og Kulturcenter, og billetter kan erhverves begge steder.

RikkeØ selv på banen

Men allerede inden nytår er Rikke Østergaard selv i vælten med at par foredrag i løbet af december, det ene i Stoholm Fritids- og Kulturcenter og det andet på Danhostel i Viborg henholdsvis den 4. og 5. december.

Det foredrag handler om, hvordan man kan hjælpe sig selv, når der er inflammation i kroppen, som for eksempel smerter og hævelser, eller man har en kronisk sygdom som leddegigt, diabetes eller nedsat stofskifte.

Hvordan kan man i sin hverdag gøre en indsats for at symptomerne ikke fylder så meget ved at spise, sove og motionere rigtigt og derved få mere energi, øget vitalitet og mere sundhed?

Disse er blandt spørgsmålene, der gives svar på i foredraget, hvortil billetter også kan erhverves fra Rikkeø.dk.