Margrethe Smedegaard tilbage i Kobberup

Et par kendte skikkelser er at finde til julekoncerten i Kobberup søndag

06. december 2019, 12:48
Margrethe Smedegaard. Arkivfoto

Kobberup Når Kobberup Menighedsråd søndag den 8. december byder til julesang og -klang, er det med et par markante skikkelser på plakaten, nemlig sopranen Margrethe Smedegaard og barytonen Anders Røhrmann Bloch.

Begge er kendte i lokalområdet, idét de før har medvirket ved den traditionsrige julekoncert, som plejer at trække fuldt hus.

Kirkesanger i Kobberup

Margrethe Smedegaard er uddannet fra Nordjysk Musikkonservatorium og er aktiv solist og ensemble-sanger sideløbende med et pædagogisk virke som underviser ved bl.a. Vestervig Kirkemusikskole samt Haderslev Drengekor ved Haderslev Domkirke.

Som solist har hun medvirket ved utallige kirkekoncerter i Danmark, Norge og Sverige og sammen med flere af landsdelsorkestrene.

Margrethe er oprindeligt fra Skive og har for år tilbage været kirkesanger i Kobberup Kirke.

Baryton med fint cv

Anders Røhrmann Bloch er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium og er aktiv solist og korsanger. Han virker til daglig som kirkesanger i Asperup og Roerslev Kirker og er desuden assistent i Det kongelige operakor.

Han har bl.a. været solist sammen med Sønderjyllands Symfoniorkester og Aarhus Symfoniorkester og medvirket ved utallige koncerter og flere opsætninger i løbet af sin studietid ved Det Jyske Musikkonservatorium.

Udover sit solistiske virke, underviser Anders også i sang og har også tidligere medvirket ved koncerter i Fjends.