Farvel til Butik Remme

Hannah og Arne takker af efter 14 år med butik

10. december 2019, 11:55
Hannah Remme og Arne Jensen lukker Butik Remme til jul, men beholder webshop og Bed & Breakfast. Foto: Britta Kristiansen

HJARBÆK Nu vil Hannah og Arne gerne have tid til familien, vennerne og fritidsinteresserne.

Så den 22. december er det slut med at drive Butik Remme i Hjarbæk. Der er gode besparelser at hente i butikken ved Hjarbæk Havn indtil da.

Selv om selve butikken og caféen lukker, så bliver Hannah Remme og ægtefællen Arne Jensen ved med at have webshop og bevarer også stedets Bed & Breakfast.

14 gode år

Det endte med 14 år med butik i Hjarbæk for de to, der slet ikke var uddannet indenfor butik - men bare havde en enorm lyst til at gøre tingene på deres egne måde. Og de fik hurtigt et godt ry med luksus til hverdag. Det var her, man kunne købe alt fra specielle tasker og punge, keramik, haveudstyr og til spiritus og meget andet.

Hannah og Arne tog allerede i januar beslutningen om at lukke butikken ved udgangen af året.

- Vi har haft 14 virkelig gode år med butikken her. Vi har haft mange trofaste kunder. Og det er selvfølgelig vemodigt, at kunderne nu kommer for at sige farvel. Men vi er glade for selv at lukke butikken og glæder os bare til stadig at bo her - uden at skulle rende efter butikken, siger Arne Jensen.

Butik i kostalden

Han vil ikke udelukke, at de kunne finde på at lave midlertidig pop-up butik i forbindelse med nogle arrangementer i Hjarbæk, men vil på den anden side ikke love noget. For nu skal der tages hul på et kapitel, hvor der skal være tid til så meget andet end butik.

Butik Remme har haft hjemme i en gammel kostald, der er hyggeligt indrettet. I gårdhaven kunne man få lidt at spise og drikke. Og det har været et udflugtsmål for mange.

- Vi er selvfølgelig kede af, at Hjarbæk mister det. Men de mister ikke os, siger Arne med et smil.

Ægteparret vil især tænke tilbage på alle de spændende mennesker, som de har mødt i butikken gennem 14 år. Der er altid kommet kunder fra både nær og fjern.