Jul i Løgstrup Juleglæde i brugsen

Afslutning af vejarbejde giver store smil i Dagli’ Brugsen i Løgstrup

12. december 2019, 13:28
Uddeler Jonas Jensen glæder sig over, at det går godt i brugsen op mod jul - hvor alle børnenes julestrømper pynter butikken. Foto: Britta Kristiansen

HANDEL Når man møder brugsuddeler Jonas Jensen i Dagli’ Brugsen i Løgstrup i disse dage, så er der en stor chance for, at han smiler. For julestemningen har for alvor ramt hans butik. I mere end en forstand.

For det første, så er alle julestrømperne fra børnene hængt op i loftet. Omkring 200 af slagsen - ligesom butikken også juler på mange andre måder.

For det andet, så er vejarbejdet på Hovedgaden og parkeringspladserne udenfor butikken netop slut.

- Jeg er simpelthen så glad. Jeg tror, at det bliver en super jul her i butikken. Vores vækst er tilbage - efter vi stagnerede under vejsarbejdet. Men nu er vejen fri - og folk kan igen komme herind uden problemer, siger Jonas.

Alle har knoklet

Han mener, at alle de ansatte trænger til en god julehandel - for alle har knoklet og gjort en indsats.

Her op mod jul og nytår sælger den lokal brugs især rigtig meget rødvin. Det er et af Jonas’ eget interesse-områder, så han gør altid meget ud af at få de rigtige tilbud på gode vine. Han giver også gerne gode råd om, hvilken vin, der passer til den specielle lejlighed. Om det er til and eller til frikadeller.

Men ellers bliver der også solgt rigtig meget juleøl, snaps, grønsager, juleslik og blomster. Især det sidste bliver brugt flittigt af egens borgere, når de skal på besøg i julen - så kommer der blomster fra brugsen med til værter og værtinder.

Festdag for børnene

Det er altid en fest-dag i brugsen, når børnene kommer og afleverer deres julestrømper i butikken. Men det er en endnu større festdag for børnene, når de kommer og henter dem igen. For på det tidspunkt er der både slik og frugt i dem. Imens hænger de og pynter festligt i loftet over hylderne.

Dagli’ Brugsen i Løgstrup holder kun lukket én dag i forbindelse med jul og nytår, Og det er nytårsdag. Selv den 24. december har man mulighed for at handle indtil middag.

Og den lokale brugs oplever altså stor opbakning fra kunderne, der igen sørger for, at det går fremad for den lokale dagligvarebutik. Så her er stor juleglæde.