Big Band vender tilbage

Viborg Big Band spiller julen ind i Stoholm

13. december 2019, 08:10
1 af 3 Viborg Big Band og Jesper Riis. Pressefoto
2 af 3 Viborg Big Band. Pressefoto
3 af 3 Trompetist og arrangør Jesper Riis (tv) og dirigent i Viborg Big Band Ebbe Ringblom. Pressefoto

Stoholm Det er kun få uger siden, at de sidst besøgte Stoholm, da de for fuld udblæsning i selskab med et kæmpe børnekor fra Fjends lagde publikum fladt hen ad halgulvet med en forrygende koncert.

Og nu vender de allerede tilbage. Viborg Big Band spiller julen ind i Stoholm Fritids- og Kulturcenter søndag den 15. december klokken 14, hvor de får besøg af en af orkesterets gode venner, trompetist og arrangør Jesper Riis.

Han er trompetsolist i absolut mesterklasse, og han er efterspurgt som arrangør fra talrige professionelle orkestre, ifølge Ebbe Ringblom, dirigent i Viborg Big Band.

Swingende juleklassikere

Til denne koncert med Viborg Big Band har Jesper lovet at medbringe dugfriske og swingende arrangementer af kendte juleklassikere som »Når jeg ser et stjerneskud«, »The Christmas Song« og »Det er hvidt herude«.

Koncerten er arrangeret i et samarbejde mellem Sport på Tværs, Stoholm Fritids- og Kulturcenter, Borgerforeningen v/Trivselspiloterne, Stoholm Menighedsråd og Stoholm Bibliotek. Der er fri entré til koncerten.