OBS: Nytårskavalkade flyttet til stationen

Nytårskavalkaden afholdes i år i den nedrivningstruede stationsbygning

20. december 2019, 12:10
I 2018 vandt Marit Lang ekstrapræmien, da Stoholms borgere mødtes til nytårskavalkade med udtrækning af præmier i handelsstandsforeningens store julekonkurrence. Arkivfoto: Britta Kristiansen

Stoholm Vi har allerede for et par uger siden her i avisen mindet læserne om den store nytårskavalkade den 30. december, hvor Stoholm Handelsstandsforening inviterer byens borgere og andet godtfolk på gratis kransekage, champagne og ikke mindst udtrækning af vinderne i den store bon-konkurrence med præmier for over 10.000 kroner inklusive en hovedpræmie på 3000 kroner.

I mellemtiden er der dog sket en udvikling, som gør, at der er lavet en lille smule om på arrangementet.

En sidste chance

Det er stadig fra klokken 16 mandag den 30. december, men kavalkaden har flyttet adresse fra Nørregade 12, hvor det plejer at være, til den gamle stationsbygning.

Det gør man i erkendelse af, at den nedrivningstruede bygning p.t. er det mest hippe sted i byen at opholde sig med dets rå forfalds-look, men også for at give borgerne en sidste chance for at besigtige de gamle lokaler, inden det sidste slag skal udkæmpes af borgergruppen for stationens bevarelse, når den den 13. januar skal præsentere en plan for indhold og finansiering af bygningen for DSB.