Klar til Fjends Julecup

Mere end 200 børn er klar til at løbe julefedtet af sig

21. december 2019, 12:01
Arkivfoto: Henrik Bagge

Stoholm Stoholm IF Håndbold er igen klar til den traditionelle Fjends Julecup, der afholdes fredag den 27. december klokken 9-14.30 i Stoholm Fritids- og Kulturcenter, hvor både hal 1 og Hal 2 tages i brug.

Det bliver med deltagelse af godt 200 børn fordelt på 33 hold lige fra U6 til U11, og puljerne afsluttes med indløb og præmieoverrækkelse til alle.

Der er kommet tilsagn fra klubber i Stoholm, Mønsted, Løgstrup, Bjerringbro, Skals, Skive Egeris, Skive Resen og SIK.

Spændende og travl sæson

Som sædvanlig er der god hjælp at hente hos U13 og U15 holdene, der hjælper med tidtagning og andet forefaldende i løbet af dagen, så stævnet er i gode hænder ifølge formand Bettina Schmidt, der kan gøre status på året, der gik.

- 2019 har været en spændende og travl sæson, hvor det nogle gange har været udfordrende at få alle brikker i puslespillet lagt rigtigt, men uden alles hjælp ville det være en helt umulig opgave, siger Bettina Schmidt, der kan se frem mod klubbens generalforsamling i begyndelsen af 2020.

- Så skulle der være nogen, der har lyst til at prøve kræfter med bestyrelsesarbejdet, så giv os endelig et praj. Vi har brug for al den hjælp, vi kan få, siger hun og benytter lejligheden til at ønske alle medlemmer, trænere, frivillige og sponsorer en glædelig jul og et godt nytår.