Nyt overblik over egnens byggegrunde

Viborg Kommune har udviklet en ny, brugervenlig hjemmeside om salg af byggegrunde i dit nærområde

04. januar 2020, 12:16
Foto: Earvox

Fjends Viborg Kommune har for tiden 385 grunde til salg i cirka 30 byer, og hvordan, det går med det, kan du nu følge på en ny hjemmeside om salg af byggegrunde i kommunen.

Den præsenterer de ledige byggegrunde ud fra typiske køberønsker, ligesom oplysninger om de enkelte grunde nu også er samlet her.

- Jeg glæder mig over, at vi nu lancerer en hjemmeside, som gør det meget nemmere for køberne at finde den rette grund at bygge drømmehuset på. Det er et af flere tiltag, vi gør for at tiltrække nye borgere til Viborg Kommune, siger borgmester Ulrik Wilbek.

Søgemaskine til egne ønsker

Den nye hjemmeside opdeler blandt andet grundene efter typiske køberønsker som »Byg i en landsby«, »Bæredygtige bydele«, »For dig der pendler« eller »Tæt på skov/vand«.

Under fanen »Større oplandsbyer« finder man både Stoholm og Løgstrup, og under fanen »Byg i en landsby« ligger grunde i Fly, Kjeldbjerg, Mønsted, Sparkær, Sjørup og Vridsted.

En anden nyskabelse er en søgemaskine, hvor køberne kan angive deres ønsker til en ny grund, hvorefter hjemmesiden leverer en liste over de grunde, der kan opfylde disse ønsker. Det er også muligt at se et satellitbillede af den enkelte grund, så man kan se omgivelserne.

Kig nærmere på den nye hjemmeside her