Nytårskur på Stoholm Station

Det var intimt og tæt, da vinderne af handelsstandens julekonkurrence blev fundet

03. januar 2020, 11:38
1 af 4 I halvmørket fik Torsten Nielsen hjælp af en lille lommelygte, så han kunne tyde navnene på de vindere, han trak op ad sækken ved Stoholm Handelsstandsforenings nytårskur på Stoholm Station. Foto: Rakel Skullerud Hansen
2 af 4 Der var både bobler, kransekage og intim hygge, da handelsstandens nytårskur blev sat på skinner i den gamle stationsbygning. Foto: Rakel Skullerud Hansen
3 af 4 Det myldrede ind med mennesker til Stoholm Handelsstandsforenings traditionelle nytårskur, der denne gang var henlagt til den gamle stationsbygning. Foto: Rakel Skullerud Hansen
4 af 4 Gerda Fack (tv) kunne gå hjem med en nytårskurv som vinder af ekstrakonkurrencen. Foto: Jesper Sørensen

Stoholm Det myldrede ind med mennesker, da Stoholm Handelsstandsforening den 30. december afholdt den traditionelle nytårskur.

Den var i år henlagt til den nedrivningstruede stationsbygning for at give folket en sidste chance for at besigtige de gamle lokaler, inden bygningen får sin skæbne beseglet den 13. januar, når Projektgruppen Stoholm Station skal fremlægge sin vision for bygningens fremtid for DSB.

Fyldt til bristepunktet

Den omstridte stationsbygning var fyldt til bristepunktet, da tidligere borgmester Torsten Nielsen trak vinder efter vinder op ad sækken med boner fra handelsstandens julehandel.

Yderligere intimt blev det med den til lejligheden interimistiske belysning, eftersom der ikke er tændt for strømmen i bygningen. I stedet var der lavet en løsning med en kompressor og et par lamper plus levende lys, så folk trods alt kunne se, hvor boblerne og kransekagen skulle ind.

Følgelig foregik det også i halvmørke, da Torsten Nielsen trak Else Madsen fra Stoholm op som vinder af hovedpræmien på 3000 kroner, mens vinderen af ekstrakonkurrencen i form af en nytårskurv blev Gerda Fack fra Stoholm.

Alle vindernavnene offentliggøres i en annonce i næste uges Fjends Folkeblad.