Post-moderne: Afsender skraber bunden og går portoamok

Arne modtog et brev, der ikke var helt så overfrankeret, som det så ud

15. januar 2020, 11:46
Arne modtog sit nye katalog i dette brev. Ikke to er ens af de i alt 19 frimærker med pålydende værdi af mellem 1,20 og 7,00 kroner. Foto: Henrik Bagge

Stoholm Han havde glædet sig til at modtage sit nye katalog med posten, men at det skulle komme indpakket i et dekorativt patchworktæppe af frimærker, havde han ikke lige forestillet sig.

Arne Haderup Christensen fra Stoholm har været forbi avisen med et sjovt brev, som ved første øjekast kan synes voldsomt overfrankeret, men ved nærmere eftersyn rent faktisk rammer lige i plet med prisen.

Arne formoder, at de har været helt nede at skrabe bunden i kassen med frimærker for sammenlagt at nå de 40 kroner, som det nu om dage koster at sende et brev på mere end 100 gram.

Noget for Bruun Rasmussen?

Ikke to er ens af de i alt 19 frimærker med pålydende værdi af mellem 1,20 og 7,00 kroner, og der er tydeligvis kælet for både farvesammensætning og mønster i det mosaikagtige værk, som avisen, med distributøren in mente, ikke tøver med at kalde »post-moderne«.

Selv om han alene med dette brev allerede har til fundamentet for en fin frimærkesamling, har Arne nu ingen planer om at tage en ny hobby op.

- Men jeg har da overvejet måske at gemme brevet i et halvt hundrede år, og så sætte det på auktion hos Bruun Rasmussen til den tid, lyder det friskt fra den 85-årige Arne Haderup Christensen.