Reddet af en Puch Maxi

Foredragsholder fra Salling giver den gas i Stoholm

19. januar 2020, 06:54
Dorthe Laursen er præsident for Puch Maxi Girls i Breum. Pressefoto

Stoholm Når livet vælter dig omkuld, og alting ser helt håbløst ud, kan det være svært ikke at blive liggende. Så er det dejligt at opleve, at man kan rejse sig igen og tage hul på livet på ny.

Det kender Dorthe Laursen fra Roslev alt til, og det er et af temaerne i hendes foredrag torsdag den 23. januar klokken 19, når hun besøger Stoholm Kirkecenter.

Det var en tilfældighed, der ændrede Dorthes liv og gav hende et nyt syn på tilværelsen, og den viste sig i form af en gammel følgesvend fra ungdommen: En Puch Maxi.

Præs for Puch-pigerne

Det var kærlighed ved andet blik, da hun genopdagede den, og siden har Puch’en beriget hendes liv på en fællesrejse, som har bragt dem mange nye steder hen. Både bogstaveligt talt og på det personlige plan.

Foredraget er en humoristisk fortælling om, hvordan frisøren udvidede sit liv med at blive præsident for Salling Maxi Girls.

- Min Puch Maxi og jeg har efterfølgende dannet mange nye venskaber, som til stadighed beriger mit liv, siger Dorthe Laursen.

Foredraget er arrangeret af Stoholm Menighedsråd, Sport på Tværs, Borgerforeningen v/trivselspiloterne og Viborg Bibliotekerne.

Billetter kan købes på www.viborgbib.dk eller på et af bibliotekerne i Viborg Kommune.