Ny scoringstavle til Vestfjendshallen

Nu er der ingen undskyldning for ikke at score i Vridsted

23. januar 2020, 14:22
Foto: Pbombaert

Vridsted Med støtte fra DIF og DGI’s foreningspulje har Vridsted IF fået bevilget 24.000 kroner til en ny scoringstavle.

Med den bevilling i baghånden har foreningen fået installeret en ny scoringstavle i hallen som erstatning for den gamle, hvor kun dele af segmenterne var synlige.

Alle foreningens udvalg med håndbolden i spidsen ser nu frem til at kunne præsentere en mere tidssvarende og driftsikker opdatering af scoren i de forskellige idrætsgrene.

Masser af features

I Vridsted IF glæder formanden sig over den moderne løsning og håber også at se nye ansigter i foreningen med de muligheder, den avancerede scoringstavle tilbyder.

For eksempel har cross-gym allerede taget nogle af de mange features fra den nye scoringstavle i brug til intervaltræning, og det forventes, at også andre aktiviteter kan finde de nye muligheder nyttige.

- Der er sket et skifte fra de klassiske holdsportsgrene til mere individuelle træningsformer som for eksempel cross-gym, og vi forsøger at følge dette skifte og fastholde foreningens mål: At skabe gode rammer til udøvelse af idræt og kulturelle aktiviteter, for derved at fremme det gode kammeratskab i lokalsamfundet, siger formand i Vridsted IF Morten Kleinstrup i en pressemeddelelse.

Alle kan søge

DIF og DGI’s foreningspulje uddeler årligt cirka 44 mio. kroner til lokale projekter i idrætsforeninger. Det kan for eksempel være til medlemsrekruttering, udvikling af nye aktiviteter eller løft af trænerkompetencer.

Der kan søges om op til 300.000 kroner, men langt størstedelen af puljens bevillinger ligger mellem 10.000 og 30.000 kroner.

Om DIF og DGI’s foreningspulje gælder det:

Alle idrætsforeninger kan ansøge puljen

Puljen ansøges via Centralt ForeningsRegister på www.medlemstal.dk

Mere information og retningslinjer for puljen findes på DIF og DGI’s hjemmesider