Brugsen i Løgstrup har fået en flot hæder

Er blevet kåret som en kulturbærer af kæde-ledelsen

24. januar 2020, 14:16
1 af 2 Uddeler Jonas Jensen og souschef Thomas Thorsø Lindegaard med den fine pris. Privatfoto
2 af 2 Her er beviset på den fine pris.

Dagli’ Brugsen i Løgstrup har fået en fin pris i denne uge. Butikken er blandt alle Dagli’ Brugser valgt som Årets Dagli’aner.

I hæderen lyder det, at »Dagli’ Brugsen i Løgstrup er en kulturbærer, en borgemester butik, en butik, der hjælper sine kolleger, en butik, der går forrest, en butik der bakker op om strategien.«

Det var uddeler Jonas Jensen og souschef Thomas Thorsø Lindegaard, der fik overrakt hæderen i forbindelse med en lederkonference i Fredericia.

Stolt uddeler

- Jeg er selvfølgelig meget stolt. Både på egne vegne, på personalets vegne, på bestyrelsens vegne - og også på kundernes vegne. Det betyder da rigtig meget med sådan en anerkendelse.

Det har været et af Jonas Jensens mål at gøre brugsen i Løgstrup til en endnu større medspiller i byen. Og det har ledelsen i Dagli’ Brugs-regie altså set. Derfor blev brugsen valgt foran over 220 andre butikker.

- Det er rigtig godt at vide, at vi har gjort os positivt bemærket. Men jeg er jo bare kransekagefiguren. Jeg gør jo ikke alt selv. Jeg tror, at jeg har været heldig og fået sat det helt rigtige hold af ansatte. Og så har vi også en rigtig god bestyrelse. Men jeg er da selvfølgelig også personligt rigtig stolt at prisen, siger uddeler Dagli’ Brugsen i Løgstrup, Jonas Jensen.