Friplejehjem tager form

Friplejehjemmet på Hjarbækvej klar til julen 2020

04. februar 2020, 10:24
1 af 3 Foto: Britta Kristiansen
2 af 3 Foto: Britta Kristiansen
3 af 3 Foto: Britta Kristiansen

LØGSTRUP Det skrider frem som planlagt med byggeriet af Løgstrup Friplejehjem, og her ved starten af 2020 begynder konturerne af plejehjemmet at vise sig.

Vægge og gulv til kælderen er nu støbt, sokkelarbejdet på det øvrige byggeri er godt i gang - og kloakeringen til lejlighederne er lagt i jorden.

På grund af et meget vådt efterår har det ikke været muligt at anlægge adkomstvejen til friplejehjemmet, men en midlertidig vej direkte til Hjarbækvej har løst tilkørselsbehovet.

- Det er i det hele taget imponerende at se, hvordan håndværkerne har holdt gang i byggeriet på trods af den megen nedbør, og dermed vil vi ifølge den fastlagte tidsplan kunne tage friplejehjemmet i brug i november 2020. De første beboere på friplejehjemmet vil derfor kunne holde julen 2020 i deres nye lejligheder, og det ser vi alle frem til, siger formand for Løgstrup Friplejehjem, Anders Jensen.

Der vil de kommende måneder ske meget på byggepladsen, efterhånden som bygningen rejser sig på bakken mellem Hjarbækvej og Himmerlandsstien.

Det bedste syn får man ifølge Anders Jensen ved at tage en gåtur ad Himmerlandsstien, hvor der er et godt overblik over byggepladsen.

Der var første spadestik på byggeriet af det nye friplejehjem den 11. oktober.