Seniorstart og stormøde i Stoholm IF-Fodbold

Bestyrelsen benyttede lejligheden til at udvide fra fem til syv medlemmer

05. februar 2020, 10:06
Arkivfoto

Stoholm Traditionen tro var der seniorstart for herrer og stormøde den første lørdag i februar, og det milde vintervejr havde lokket knap 20 seniorspillere på græs.

Her var det spillende cheftræner Jesper Lindegaard og assistent Kim Kirkeby, der tog imod, og efter en god times spil med miniturnering ventede suppen og infomøde.

Stoholm IF-Fodbold stiller i dette forår til start med hold i serie 2 + serie 5 – derudover er der også et damehold samt det nærmest uovervindelige +55 hold.

I lørdags startede U16 Piger også op, og her var der 12 piger til træning under ledelse af Niels R. Jensen, der står for holdet i denne forårssæson. Ydermere har U12 Drenge Golden League-holdet været i gang med udendørs træning siden d. 8. januar, så nu begynder fodboldspillerne at komme ud af vinterhiet.

Efterfølgende var der lørdag stormøde i Stoholm IF-Fodbold, og det forløb meget roligt og uden dramatik. Der var kun 10 deltagere til mødet, så det var skuffende – til gengæld var der stort set kun glæde på øvrige områder.

For 9. år i træk kunne økonomiansvarlig Inger Jakobsen præsentere et årsregnskab med plus, men den største glæde kom, da der skulle vælges folk til bestyrelsen.

Niels R. Jensen, Allan Søndergaard og Nicolas Laigaard var ikke på valg – det var til gengæld Tommy Nielsen og Anders Jakobsen, og de var villige til genvalg.

Men det viste sig, at både Tonny Karlsen og Niels Svendsen også ønskede at indtræde, og da der heldigvis ikke er loft på antal medlemmer i vedtægterne, så blev Stoholm IF-Fodbolds bestyrelse pludselig udvidet fra 5 til 7 medlemmer.