Fest på tværs af Fjends

Højslev Kro har indgået et samarbejde med Strandet Hovedgaard

06. februar 2020, 10:07
1 af 5 Claus Engmann og Højslev Kro står gerne for hele arrangementet, hvis man booker festen på Strandet Hovedgaard, men han kan også bestilles til bare at stå for maden. Arkivfoto
2 af 5 Der er mulighed for hele pakken med rød løber, fakler, lanterner, overdækning, opsætning og blomsterarrangementer, hvis man hyrer Højslev Kro til at holde festen på Strandet Hovedgaard. Privatfoto
3 af 5 Festlokalet på Strandet Hovedgaard har plads til 130 personer. Privatfoto
4 af 5 Festlokalet på Strandet Hovedgaard har plads til 130 personer. Privatfoto
5 af 5 Strandet Hovedgaard. Privatfoto

HØjslev Restauratør Claus Engmann har så at sige udvidet menukortet for festlokaler, når det kommer til at fejre brylluppet, jubilæet eller den runde fødselsdag i regi af Højslev Kro.

Nu kan en fest bestilt hos Claus Engmann nemlig også afholdes helt ovre på den anden side af Fjends i de nyrenoverede, rustikke selskabslokaler på Strandet Hovedgaard omgivet af en stor have og skøn natur kun en rask gåtur fra Hjarbæk Fjord.

Alle kan leje det

Den ordning er kommet i stand gennem Claus Frohn fra C. Frohns Brugskunst i Ørslevkloster, som varetager udlejningen af festlokalet på Strandet Hovedgaard for ejerne.

- Så det er ikke kun Højslev Kro, som kan leje lokalet, men i princippet alle. Vi kan så stå for hele arrangementet eller bare maden - det bestemmer kunden selv. Men selvfølgelig vil vi gerne stå for så meget som muligt, siger Claus Engmann og gør opmærksom på, at han har service stående derude til leje, hvis man selv vil stå for arrangementet.

Egnet til store fester

Festlokalet på Strandet Hovedgaard er stort og har plads til 130 personer.

- Så det er nok bedst egnet til større fester som bryllupper og runde fødselsdage eller andre gilder med over 50 gæster, siger Claus Engmann.

Det er ikke nyt for ham at have en samarbejdspartner. Han har tidligere gennem 18 år haft adgang til Resenlund Selskabslokaler i Skive, men den mulighed ophørte, da lokalerne ovenover, hvor der før var musikskole, er blevet indrettet til lejligheder.

Så siden 2019 er det foregået på Strandetvej ved Hjarbæk Fjord, når Claus Engmann og Højslev Kro har arrangeret den store fest for kunderne.

- Vi har allerede holdt en del fester derude sidste år, og det var med stor succes, så vi håber på mange flere i fremtiden, siger Claus Engmann.