Uge syv-sjov på Stoholm Bibliotek

Dit lokale bibliotek byder på sjove aktiviteter i vinterferien

07. februar 2020, 08:32
Det er Andersens Kuffert Teater, der opfører Konen i muddergrøften på Stoholm Bibliotek fredag den 14. februar. Pressefoto

Stoholm Der er brætspil og pizza, der er Konen i muddergrøften og der er daglige jagter på de sjove flunker.

Stoholm Bibliotek byder igen på underholdning for områdets børn, når vinterferien indfinder sig i uge 7.

Tirsdag den 11. februar er der arrangeret brætspil og pizza for hele familien klokken 16-18.

Det er Sport på tværs, Borgerforeningen v/Trivselspiloterne, Stoholm Menighedsråd og biblioteket, der sammen inviterer store og små til nogle hyggetimer på den gammeldags facon.

Biblioteket har en række spil for aldersgruppen fem år og opefter, men man er også meget velkommen til at medbringe sit eget yndlingsspil.

Undervejs er der pizza-pause, og det er derfor vigtigt, at man melder sig til.

Fy for en flunkejagt

De mindste kan hver dag hygge sig med at lede efter flunker, der igen er landet med deres rumskib og har gemt sig overalt i hele hytten.

Det drejer sig om både robot-flunker, tisse-flunker, sove-flunker, spiderman-flunker, tegne-flunker, troldeflunker og sågar en burgerspisende flunk.

Og fredag den 14. februar er der så børneteater for de 3-9 årige fra klokken 10, hvor det er »Konen i muddergrøften«, der er på plakaten.

Det kendte eventyr af Brødrene Grimm er spillet og fortalt af enmandstruppen Andersens Kuffert Teater, så både børn og voksne kan le med - og måske lære noget.

Billetter til både Pizza og Brætspil samt børneteater kan købes for 30 kroner på biblioteket eller via hjemmesiden: www.ferieaktiviteter.viborg.dk.