Træningsstart i Sparkær

Forårssæsonen blev indledt med spillere nok til to hold

10. februar 2020, 15:40
Privatfoto

Sparkær Poul Vistisen var mere end godt tilpas, da han lørdag klokken 13 kunne byde velkommen til 28 spillere omklædt til årets første træning. Og det selv om der var afbud fra godt en håndfuld, som helt sikkert også kommer.

Traditionen tro startede dagen med, at anfører Oliver Andersen assisteret af fodboldformand Daniel Brøns hejste klubflaget på terrassen.

Herefter var der lidt opvarmning og en times spil på to mål, inden der blev budt på varm suppe i klubhuset.

Her kunne Poul Vistisen fortælle lidt om forberedelserne til sæsonstart, som indeholder træning tirsdag og torsdag samt den kommende lørdag, hvorefter der sættes gang i træningskampene.

Både serie 4 og serie 5 er tilmeldt DBU Jyllands træningsturnering, men serie 4 starter allerede med en aftalt kamp mod Feldborg/Haderup i Sparkær den 22. februar.

Vistisen kunne også glæde sig over, at alle fra efteråret stort set er klar igen, og så er Nicolaj Broch Andersen returneret fra Stoholm, mens en ung fyr - Oliver Dam-Jensen - er kommet til fra Viborg.

- Jeg har en helt klar målsætning for foråret, og det er, at vi skal tilbage i serie 3, og at vi får samling på serie 5, så vi undgår afbud som i efteråret. Med fremmødet i dag og dem, der manglede, skal det kunne lykkes, var budskabet fra træneren.