The Grandfætters til Skive Festival

Fire nye navne er blevet offentliggjort til sommerens fest på Strandtangen

19. februar 2020, 11:07
1 af 4 The Grandfætters. Pressefoto
2 af 4 Bon Jovi Jam. Pressefoto
3 af 4 DJ Aligator. Pressefoto
4 af 4 Bite the Bullet. Pressefoto

Skive Arrangørerne kan i dag offentliggøre endnu fire navne til plakaten for årets Skive Festival.

Det drejer sig om de vestjyske hyggespredere i The Grandfætters, hard rock-kopi fra Bon Jovi Jam, dansefest med DJ Aligator og hippierock med Bite the Bullet.

The Grandfætters har en indviklet forklaring på deres navn, idet Anders’ farmor er søster til Allans morfar, der er bror til Christians farmor, der er søster til Kesses morfars kone! Og så har de alle de samme oldeforældre, derfor navnet The Grandfætters.

Bandet med rødder i Thyborøn (og Tørfisk) har været sammen i godt 10 år, og det er der kommet en masse selvskrevne sange og anekdoter fra det vestjyske ud af.

Bevar troen med Bon Jovi

Bon Jovi Jam viderebringer med respekt, passion og indlevelse budskabet fra deres rock-helte med rødder i New Jersey. Man skal have gemt sig under en sten de sidste 35 år for ikke at have stiftet bekendtskab med hits som »Livin´ On A Prayer«, »It´s My Life«, »Keep The Faith« og »You Give Love A Bad Name«.

»Whistle Song« var den danske festgarant DJ Aligators første store internationale hit for 20 år siden med 15 førstepladser på alverdens hitlister til følge, så mon ikke han har den med til Skive Festival?

Ifølge Bite the Bullet selv er de det, der ville ske, hvis Jack White fra White Stripes tog narko med Daft Punk og inviterede Tama Impala med på en streg!

Ellers passer betegnelsen rock´n´roll også på de tre hippierockere, der siden 2012 har været sammen omkring en riffbåren retrolyd, indimellem med elektroniske beats og poppede hooks i en mere moderne syrepop, der blandt andet har givet sangen »Sweet Honey« flittig rotation på P6-Beat.