Hel bestyrelse skiftet ud

Der var masser af nye ansigter på Daugbjerg Borgerforenings generalforsamling

25. februar 2020, 11:48
Efter mange års arbejde valgte Ninna Lildal at trække sig som formand for Daugbjerg Borgerforening og lade nye kræfter komme til. Arkivfoto

Daugbjerg Daugbjerg Borgerforening har for nylig afholdt generalforsamling, og i forvejen havde man på grund af fraflytning efterlyst nye kræfter til bestyrelsen.

Samtidig ønskede den mangeårige formand, Ninna Lildal, at trække sig tilbage, og derfor kan borgerforeningen nu præsentere en helt ny bestyrelse med Carsten Christensen som formand, Ann-Britt Vig Poulsen som kasserer, Marie Brannet som sekretær og henholdsvis Ole larsen og Søren Ibsen som menige bestyrelsesmedlemmer. Derudover er Anne Kirstine Hansen og Anita Hildsgaard Rom valgt som suppleanter.

Tanker om nye tiltag

Den nye formand oplyser, at man har fået en flot overlevering fra den gamle bestyrelse, og man har allerede tanker om flere nye tiltag, samtidig med at man holder liv i de gode ting, som borgerforeningen har startet op gennem tiderne.

2020 er også året, hvor Daugbjerg Borgerforening kan fejre 75 års jubilæum, hvilket selvfølgelig også skal markeres, og man vil i øvrigt løbende kunne følge med i borgerforeningens planer via facebook-siden »Folk i Daugbjerg« og opslag i »Postens Have«.

Inden længe vil alle egnens husstande også få besøg vedrørende gen- eller nytegning af medlemskab.