CORONAVIRUS: Forårsmessen i Stoholm aflyst

I respekt for myndighedernes retningslinjer angående coronavirus har handelsstanden valgt at udskyde søndagens messe

11. marts 2020, 09:17
Arkivfoto

Stoholm Bestyrelsen i Stoholm Handelsstandsforening har onsdag morgen valgt at aflyse Forårsmessen, der skulle have fundet sted søndag den 15. marts.

Det sker i respekt for myndighedernes opfordring om ikke at afholde arrangementer med mange mennesker samlet på ét sted.

Man har også foreløbig besluttet, at man vil forsøge at afvikle messen på et senere tidspunkt, formentlig til efteråret, og man vil nu arbejde på at finde en ny dato, når coronavirussen forhåbentlig snart går i sig selv igen.

Messetilbud gælder stadig

Mange standholdere havde forberedt sig godt til søndagens messe, ikke mindst med masser af tilbud til gæsterne. Det er er der i vidt omfang købt hjem til, og Stoholm Handelsstandsforening har derfor også besluttet at lade disse messetilbud gælde i de respektive butikker torsdag, fredag og lørdag i denne uge i stedet for.

Så tjek alligevel din Fjends Folkeblad ud for alle de gode messetilbud, som stadig gælder, men som altså nu bare er rykket hjem på udstillernes respektive adresser og til gengæld så gælder i tre dage i stedet for en enkelt.