CORONAVIRUS: Fjends Gymnastikforening aflyser opvisning

Også træningen er aflyst, og det betyder som udgangspunkt, at sæsonen nu er afsluttet

12. marts 2020, 09:19
Arkivfoto: Henrik Bagge

Stoholm Bestyrelsen i Fjends Gymnastiskforening har på grund af coronavirus besluttet at aflyse den planlagte gymnastikopvisning i Stoholm Fritids- og Kulturcenter den 28. marts.

Og i lyset af gårsdagens pressemøde i Statsministeriet, hvor det blev klart, at Danmark lukker ned, aflyser Fjends Gymnastikforening al træning i de næste 14 dage.

Det oplyser Simon Moore Højer-Simonsen fra bestyrelsen, som har sendt forældre og gymnaster en meddelelse med følgende ordlyd:

»Kære forældre og gymnaster

Grundet situationen omkring corona-virus og myndighedernes udmelding her til aften, er vi desværre nødsaget til at aflyse gymnastikopvisningen d. 28.03.20 samt stoppe træningerne med øjeblikkelig virkning.

Det betyder som udgangspunkt at sæsonen afsluttes nu. Vi er naturligvis meget kede af dette udfald, men vi tænker I har forståelse for vores beslutninger.

Der vil givetvis være en del spørgsmål og løse ender ift. det praktiske. Vi vil i bestyrelsen tage stilling til hvordan vi forholder os til dette, og I vil få en udmelding fra os så snart vi har nyt.

Ved spørgsmål kan i skrive til os på fjendsgf@gmail.com.

Mvh bestyrelsen i Fjends GF«