3 MENINGER: Coronalukket

Hvordan var den første uge med et coronalukket Danmark?

28. marts 2020, 11:57
1 af 3 HANS PETER JOHANSEN, SPARKÆR Helbredsmæssigt er den gået godt. Generelt har der grundet mange aflysninger været bedre tid til andet. Sparkær IF’s klubblad er gjort klar til tryk. Herudover har jeg to dage haft fornøjelsen af at være kameramand for Sinnas live-gymnastik. Ellers er det blevet til længere gåture med Karen, oprydning på PC og kløvning af træ. Og i næste uge skal kartoflerne i jorden. Så vi keder os ikke endnu! Dog mangler vi aktiviteterne i og omkring klubhuset, hvor alt er lukket ned. Forhåbentlig virker tiltagene, så vi snart kan komme i gang.
2 af 3 HELLE HAANING BROGAARD, VRIDSTED Den er gået med job, aflysning af rund fødselsdag og planlægning af tiden for hende på 12 derhjemme. Det er en usikker og skræmmende tid, vi er i. Jeg vil gerne opdateres på nyhederne for at holde mig ajour, men omvendt bliver jeg skør i bolden af gule bjælker med »Breaking News« og ildrøde og orange farver, der blot tilføjer mere bekymring. Jeg savner de gode historier og frydes, når jeg hører folk tage initiativer for at hjælpe andre. Omvendt forskrækkes jeg over den egoisme, nogle få andre har. Det er skræmmende, når voksne mennesker stadig ikke har fattet budskabet og omfanget af, hvor galt det kan gå.
3 af 3 GRETHE ULSTRUP, STOHOLM Det har været en dejligt travl uge, hvor jeg har beskæftiget mig meget med to af mine hobbies: 1. At ødelægge børnebørn. Mine to yngste børnebørn har været hos os fra onsdag morgen til fredag aften. Herligt. 2. Aktieinvestering. Der er turbulens på børsen for øjeblikket, så jeg må holde mig ajour. Jeg har også passet mit kontorarbejde i vores firma og passet vores webshop. Mange folk vil gerne bruge »coronatiden« til at få malet boligen, og det giver mange forespørgsler om behandlingsanvisninger og lignende.