Nybyggeri på vej i Stoholm

Ti nye almene familieboliger opføres snart i Liselund

31. marts 2020, 15:28
1 af 3 Arkivfoto: Henrik Bagge
2 af 3 Facade mod vest. Illustration: Boligselskabet Sct. Jørgen
3 af 3 Gavl mod syd. Illustration: Boligselskabet Sct. Jørgen

Stoholm Viborg Kommune har den 27. marts 2020 godkendt et nybyggeri af 10 familieboliger i Liselund, Stoholm.

Boligselskabet Sct. Jørgen forventer, at byggeriet vil starte op allerede efter påske, og det forventes færdigt til indflytning midt i 2021.

I Stoholm kan man dermed glæde sig over snart at kunne byde 10 nye familier velkommen i et nybyggeri, som boligselskabet opfører som fem dobbelthuse beliggende omkring en fælles vej og med en fælles plads centralt placeret mellem bygningerne.

Går i gang med det samme

De nye boliger vil bliver opført i et fællesskab mellem fem fagentreprenører og arkitektfirmaet Gunner Kristensen som totalrådgiver, samt Boligselskabet Sct. Jørgen som bygherre, oplyses det i en pressemeddelelse.

- Entreprenøren vil starte op med at etablere byggepladsen indenfor de kommende to-tre uger, og i uge 16 vil vi gå i jorden, siger byggedirektør Ole Nielsen.

Boligerne opføres i én etage med ensidig taghældning, og med facader i lyse teglsten.

De vil have et areal på enten 97 eller 103 kvadratmeter, og hver bolig får sit eget private uderum i form af have med terrasse og et depotrum, samt egen parkeringsplads.

- Vi har allerede en god efterspørgsel på boligerne i Stoholm, siger Ole Nielsen og oplyser, at det er muligt at blive skrevet op på en interesseliste til boligerne, ved at skrive til boligselskabets mailadresse.